You are here
Home > Tehnologija za vsak dan > Vaš Macbook Air je tako uporaben kot klobuk za vašo mačko!

Vaš Macbook Air je tako uporaben kot klobuk za vašo mačko!

Microsoft (pravilno) misli, da je vaš Macbook Air uporaben kot klub za vašo mačko. Dvoboji med podjetjema Apple in Microsoft ni skoraj nič novega. Zadnja poteza prihaja s strani Microsofta, ki je pravkar objavil nov TV oglas . Poglejte si ga spodaj.

Na posnetku se Microsoft opira na iste slabosti kot že prej. Odstranljiva tipkovnica, pisalo, in zaslon na dotik z visoko resolucijskim zaslonom so prednosti, ki jih Apple-ovi prenosniki nimajo. Prenosnik MacBook Air pa so označili kot “počasen, težji in kvadratne oblike”. Koristen je kot klobuk za vašo mačko.

Ironično je med letoma 2006 in 2009 Apple predvajal celotno serijo oglasov v katerih sta John Hodgman in Justin Long igrala računalnika Mac in PC. Apple je prikazal PC-je kot zatežene in “ne-kul” računalnike. Zdaj pa se je začela zgodba obračati.

Microsoftu moramo priznati, da ima vsaj malo prav. Ko pride do računalnikov, so pri Apple začeli zelo zaostajati. Še vedno nimajo zaslona na dotik, ki vedno bolj in bolj postaja standard tudi med najcenejšimi prenosniki z operacijskim sistemom Windows.

Težko je biti navdušen nad posodobitvami za prenosnik Mac, medtem ko Microsoft dela izjemne stvari s svojim prenosnikom Surface.

 

Vir: TheNextWeb

 

Top