You are here
Home > Tehnologija za vsak dan > Skrite funkcije omrežja Facebook

Skrite funkcije omrežja Facebook

Programerji podjetja Facebook vedno delajo na novih prednostih socialnega omrežja. Redni uporabniki večino teh funkcij sploh ne vidijo, vendar je zelo zanimivo videti na čem delajo. Danes je spletni portal TheNextWeb dobil namige.

Njihovi viri pravijo, da večino teh funkcij sploh ne bomo videli ali pa bodo čisto drugačne, kot so bile na začetku. Vse te funkcijo so pripravljene za operacijski sistem iOS.

Zdaj boste lahko označili produkte različnih podjetij na vaših slikah, ta pa bodo lahko potem to sliko uporabile v marketinške namene.

QR kode

V naraščajočem trendu, kjer si Facebook “sposoja” določene rešitve podjetja Snapchat, bo Facebook naredil generator QR kod, s pomočjo katerih lahko dodajate nove prijatelje.

WiFi v bližini

Nova prednost (rečeno je bilo, da je še lep čas ne bomo videli), vas bo obvestila kdaj izklopiti podatkovni prenos in vklopiti WiFi, če je to omrežje blizu ali če imate shranjeno geslo.

Takih prednosti je še ogromno, kot dodajanje popularnih tem, izboljšanje prikazovanje slik GIF in privatne komentarje, vendar so to tiste, ki so jih lahko preverili preko več kanalov na Facebook-u.

Možno je da jih je nekaj samo mesec stran. Ne vemo ali nam bodo te prednosti sploh kdaj na voljo, vemo pa da delajo na njih.

 

Vir: TheNextWeb

 

 

Top