You are here
Home > Tehnologija za vsak dan > 18 aplikacij za večjo produktivnost!

18 aplikacij za večjo produktivnost!

Aplikacije so bolj koristne kot kadarkoli prej, vendar je težko ugotoviti katera vam krade čas in katera je dejansko koristna.

Portal Business Insider je naredil seznam 18 aplikacij, ki bodo izboljšale vašo produktivnost.

Od zapisovanje idej do komuniciranja z vašo ekipo.

 

Pocket

pocket-lets-you-save-articles-to-read-offline-later--on-any-device

Med brskanjem po internetu lahko zelo hitro pozabimo na članek, ki ga želimo prebrati kasneje. Z aplikacijo Pocket lahko pošljete ta članek na katerokoli napravo in ga preberete pozneje. Z enim klikom si lahko shranite praktično katerikoli članek in ga nato preberete na telefonu, tablici ali pa na računalniku. Pazite samo, da se vam nebo nabralo preveč dobrih člankov.

iOS
Android

 

Google Keep

google-keep-jazzes-up-your-notes

Google Keep je Googlova verzija Evernote-a in je zdaj na voljo na operacijskem sistemu iOS in Android. Aplikacijo lahko uporabljate za zajemanje zapiskov, ustvarite si lahko seznam opravil, si nastavite opomnike in snemate vaš glas.

iOS
Android

 

Wunderlist

wunderlist-takes-your-to-do-lists-to-the-next-level

Wunderlist je preprosta aplikacija za vaša opravila. Lahko si nastavite do kdaj more biti stvar opravljena (“deadline”) in opomnike za določene stvari. Seznam lahko tudi delite s prijatelji in se o seznamu pogovarjajte. Wunderlist vam lahko organizira seznam živil, ki jih želite kupiti, filme, ki si jih želite pogledati ali pa vam pomaga pri organizaciji počitnic.

iOS
Android

 

Fantastical 2

fantastical-2-is-a-calendar-app-that-is-insanely-simple-to-use

Aplikacija vam organizira vse dogodke. Preprosto frazo, ki jo vnesete pa spremeni v dogodek na koledarju. Na primer vnesete frazo:”Meet with Steven for lunch at Chipotle at 3 p.m.” in aplikacija bo naredila vse ostalo.

iOS (4,99$)

 

Letterspace

letterspace-is-an-innovative-note-taking-app

Letterspace je odlična aplikacija za zajemanje zapiskov, ki uporablja t.i. “hastage”, da organizira vaše misli. Aplikacija ima tudi priročen drsnik, tako da vam ni treba umikati prstov s tipkovnice, medtem ko urejate svoje zapiske.

iOS

 

Workflow

workflow-is-a-powerful-way-to-save-time-by-automating-your-life

Workflow spremeni vaš telefon v orodje, ki opravi večino opravil, ki vam jemljejo čas. Ko telefon zazna določeno akcijo, lahko na njo tudi reagira. Lahko recimo pokliče taksi pred naslednjim sestankom, lahko naloži vašo zadnjo sliko na Twitter in opravi praktično karkoli si zamislite.

iOS (2,99$)

 

Microsoft Outlook

microsofts-outlook-is-one-of-the-best-mobile-email-apps-around

Microsoft je opravil odlično nalogo, ko je izdelal aplikacijo Outlook. Aplikacija zlahka konkurira Googlovi aplikaciji Gmail za iPhone. Aplikacija ima integriran koledar, e-pošto pa lahko preprosto zbrišete ali arhivirate, če po njej podrsate s prstom.

iOS
Android

 

Paper by Fifty Three

paper-by-fifty-three-combines-sketching-and-writing

Ta aplikacija je standard, kako zajemati zapiske. Lahko naredite sezname ali pa predstavitve, ki vključujejo različne diagrame. Aplikacija vam pomaga prenesti izkušnjo papirja na telefon.

iOS

 

Polymail

polymail-is-an-elegant-email-app-that-gives-you-features-without-compromising-simplicity

Najboljši del te aplikacije? Preprost design. Lahko si nastavite tudi opomnike, kdaj je treba prebrati e-pošto.

iOS

 

Evernote

evernote-is-your-online-notebook-for-everything

Evernote je zbirka vseh stvari, ki jih želite imeti skupaj na internetu. Je kot digitalna beležka, ki shranjuje slike, spletne strani, zapiske, PDF datoteke, avdio posnetke in sezname opravil. Odlična stvar Evernote-a je, da lahko vse preiščete na namizju računalnika, na spletni strani ali na mobilnem telefonu.

iOS
Android
Windows Phone
PC
Mac
Google Chrome
Internet

 

Quip

quip-is-an-alternative-to-microsoft-office

Quip je preprosto povedano alternativa orodju Microsoft Office. Aplikacijo je naredil prejšnji CTO podjetja Facebook, Bret Taylor. Z aplikacijo Quip se lahko tudi pogovarjate s sodelavci. Aplikacijo se uporablja za nove dokumente, predstavitve in razpredelnice.

iOS
Android

 

Day One

day-one-is-a-classy-app-for-keeping-a-journal

Day One je prinesel pisanje dnevnika v 21. stoletje in je odličen za opisovanje vašega dneva. S pomočjo aplikacije lahko zajamete vašo lokacijo in vreme, če pa ste še posebej ponosni na vaš dan, ga lahko delite s prijatelji na Facebook-u.

iOS (4,99$)

 

Slack

slack-revolutionizes-team-communication-by-doing-away-with-email

Slack je verjetno najboljšo orodje za komunikacijo s svojo ekipo. Prednost pred e-pošto je ta, da ne rabimo brskati po toni različne e-pošte, saj je Slack narejen v obliki različnih pogovorov. Oblikujejo se t.i. “chat room-i”. Slack na računalnku pošilja prijetna obvestila v desnem spodnjem kotu, da vas ne zmotijo pri delu.

iOS
Mac
Android
Internet

 

Clear

clear-is-a-simple-well-designed-to-do-list-to-help-you-stay-on-track

Clear je skoraj najbolj preprost sistem, da lahko sledite kaj morate narediti. Stvari preprosto dodajate, brišete in urejate.

iOS (4,99$)

 

GoodReader

goodreader-is-your-trusty-app-for-reading-virtually-any-file

Nikoli ne veste, kdaj bo treba odpreti kak PDF dokument ali dokument z besedilom v kakšnem drugem formatu. GoodReader zna odpreti vse in zna jih odpreti hitro. Dodate lahko komentarje, sticky listke in risbe. Preprosto nikoli ne boste ostali z  dokumentom, ki ga ni mogoče odpreti.

iOS (4,99$)

 

Dropbox, Google Drive in OneDrive

dropbox-google-drive-and-onedrive-are-your-best-bets-for-storing-files-online

Dropbox je virtualna mapa na vašem računalniku. Katerokoli datoteko, ki jo boste shranili v to mapo, bo praktično takoj na vseh vaših napravah. Datoteke lahko shranite tudi v mapo, ki je vidna vsem zato lahko te datoteke preprosto delite s prijatelji s povezavo. Na voljo boste imeli 2 GB prostora.

iOS
Android
Internet

Google Drive je odličen, če več ljudi dela na eni datoteki. Dostopate pa lahko do njega praktično iz vsake naprave, ki je povezana z internetom.

iOS
Android
Internet

Onedrive je odlično orodje za shranjevanje vaših datotek, slik in posnetkov, dobite pa kar 5 GB prostora. Ker je OneDrive Microsoftova aplikacija, bo vedno dobro delala z Office datotekami, tako da vam ni treba skrbeti ali se bo datoteka odprla v programu Word ali ne.

iOS
Android
Internet

 

 

Vir: TechInsider

 

 

 

 

 

 

 

 

Top