You are here
Home > Tehnologija za vsak dan > 9 naprav, ki stanejo manj kot 50$ in jih moraš imeti!

9 naprav, ki stanejo manj kot 50$ in jih moraš imeti!

Če je naprava poceni še ne pomeni da je tudi zanič. V veliki večini primerov je še vedno možno dobiti napravo tudi z malo denarja, stvar je samo v tem, da moraš vedeti kje iskati.

Spodaj prilagamo 9 naprav, ki stanejo manj kot 50$, vendar so odlične naprave, ki rešijo marsikatero težavo.

roku-streaming-stick
Roku Streaming Stick

Roku Streaming Stick je verjetno najboljša naprava za pretakanje video vsebin. Stane manj kot 50$. Dela prav tako hitro kot “Roku 4”, ki je veliko dražja in večja naprava. Ima seveda preprost uporabniški vmesnik in podporo za ogromno aplikacij. Dokler ne potrebujete 4K podpore in “Ethernet” priključka je naprava ravno dovolj za vas.

 

google-chromecast-audio
Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio. Je to kar si predstavljate. Je naprava za pretakanje avdio vsebin. Priključite ga v katerikoli delujoč zvočnik in dovoli vam pretakanje katerekoli storitve, ki ima omogočen “Google Cast”. Preprost in stvar deluje.

 

logitech-x300
Logitech X300

Logitech X300. Vsak poceni prenosni zvočnik ima probleme z jasnostjo zvoka ali basi. Najbolj tem problem kljubuje zvočnik Logitech X300. Deluje veliko bolje kot njegovi tekmeci, ki so približno v istem cenovnem razredu.

 

koss-portapro
Koss PortaPro

Koss PortaPro. Slušalke so zelo lahke in udobne. Zvok je odličen. Slušalke se uničijo, vendar ima Koss do življenjsko garancijo.

 

anker-powercore-10000
Anka PowerCore 10000

Anka PowerCore 10000. Če uporabljate tehnikalije vsakdan, morate seveda imeti tudi prenosno baterijo. Naslednjič ko boste igrali igro Pokemon GO in potrebujete napolnjeno baterijo je to naprava za vas.

 

panasonic-eneloop-rechargeable-batteries
Panasonic Eneloop rechargeable batteries

Panasonic Eneloop rechargeable batteries. Preprosto so baterije, ki so vredne svoje cene in delujejo.

 

amazon-fire
Amazon Fire

Amazon Fire ni najboljša tablica, ki jo lahko dobiš. Vendar je najboljše kar lahko dobite za 50$. Naprava je sposobna osnovnega ogledovanja posnetkov, internetnega brskanja in igranja iger.

 

tile
Tile

Tile.Seveda ne potrebuje vsak Bluetooth sledilca. Vsakdo kdaj pa kdaj zgubi ključe. V takih primerih pa pride prav naprava Tile.

Napravo pritrdiš na ključe oziroma na stvar, ki jo radi izgubljate in ko se to uresniči, je na voljo aplikacija, ki vam pomaga najti izgubljen predmet.

 

belkin-wemo-insight-switch
Belkin WeMo Insight Switch

Belkin WeMo Insight Switch je naprava, ki naredi vaš dom še pametnejši. Z njim lahko prižigate luči ali ventilator. Seveda takšna pametna naprava lahko skrbi za varčevanje z energijo.

Top